Контакти
Кошик

Модні чоловічі шапки - що і як носити в сезоні 2016-2017

29 грудня 2016
Оцініть статтю:
(0 голосів)

Зима вступає в свої законні права і несе з собою колючий вітер і тріскучий мороз.

Навіть представники сильної половини людства в таку непривітну погоду потребують надійного захисту від переохолодження і негоди. Допомагають їм у цьому теплі чоловічі шапки. Переваги цих зігріваючих головних уборів, а також їх найбільш популярні моделі нинішнього осінньо-зимового сезону вивчимо більш детально.

Необхідність теплої  шапки в чоловічому гардеробі

На жаль, далеко не всі сучасні чоловіки наважуються приміряти навіть в саму негоду цей необхідний предмет гардероба. Цілком даремно! Правильно підібрана шапка підходить до будь-якого стилю одягу і дозволяє своєму власникові завжди виглядати модно і стильно.

До того ж,  цей аксесуар має чимало додаткових переваг.

  • Прийнятна ціна - вартість в'язаної чоловічої шапки в нашому онлайн-бутику вас приємно здивує.
  • Практичність - такий головний убір не мнеться в процесі експлуатації, не змінює з часом свою форму і дуже компактний.
  • Універсальність - вдало підібрана за кольором і моделлю тепла шапка є відмінним доповненням до будь-якого обраного стилю одягу.

Які чоловічі шапки модні в 2017 році

Як відзначають стилісти, найбільш актуальними в наступаючому сезоні є шапки з акрилу і вовни. Особливо популярна зараз серед споживачів шерсть овець-мериносів. Вона приємна до шкіри, а також відмінно зберігає тепло і відводить вологу. Вироби з вовни мериносів естетично привабливі і дуже зносостійкі.

Найбільш популярними серед чоловіків є зараз такі моделі.

  • Чоловіча шапка біні. Це проста, але в той же час стильна шапочка виглядає дуже оригінально. Вона бездоганно підходить практично до будь-якої  форми  одягу і може бути виконана в різних варіантах: гладкою або рельєфною в'язкою, з відворотом і без. Врахуйте також, що цей головний убір є моделлю унісекс. Тобто в разі необхідності його може приміряти і ваша друга половинка.

Зверніть увагу, що носити шапку біні слід по-особливому, трохи зсунувши і злегка відкривши вуха. Взагалі в цьому сезоні зі способом носіння головних уборів дизайнери рекомендують всіляко експериментувати, недбало зсовувати їх на бік, на лоб або на потилицю. Носити шапки рівно і акуратно вже не модно, повірте!

  • Шапки круглої форми цієї зими також дуже затребувані. Вони повинні бути лаконічними і без особливих «наворотів», дозволяється хіба що присутність невеликої нашивки (це може бути лейб компанії-виробника або прапор своєї країни).
  • Об'ємні чоловічі шапки сьогодні також в моді! Врахуйте лише, що їх «розмірність» повинна досягатися не за рахунок товстої пряжі і товщини нитки, а завдяки багатошаровості виробу. Якщо вам до лиця такі форми головних уборів, рекомендуємо звернути увагу, наприклад, на теплу двошарову в'язану шапку з акрилу з флісовою підкладкою. У ній навіть самий тріскучий мороз буде абсолютно не страшний!
  • Для тих, хто роздумує, який узор актуальний для чоловічої шапки, повідомляємо - тут продовжує утримувати лідерство стара добра гумка. Є така трендова модель і в нашому каталозі товарів, причому відразу в двох кольорах: чорному і білому. Вибирайте найбільш вам відповідний!
  • До речі, шанувальників всіляких шапок-вушанок поспішаємо порадувати, що улюблені моделі продовжують також триматися на піку моди в цьому осінньо-зимовому сезоні.

Які забарвлення актуальні в 2016 році для чоловічих в'язаних шапок

Якщо раніше купити чоловічу в'язану шапку можна було лише в строгому чорному і темно-синьому забарвленні, то в останні роки ситуація кардинально змінилася. Зараз в тренді практично вся гамма кольорів: бежеві і графітові, жовті та оливкові, сливові і вишнево-червоні, шоколадні і гірчичні відтінки. Як бачите, прийдешня зима обіцяє бути вельми яскравою і позитивною з такими модними колірними тенденціями.

Малюнки на чоловічих трикотажних шапках в цьому сезоні практично відсутні. Можливі лише геометричні або рослинні скромні абстракції, а також дуже актуальні серед справжніх патріотів України національні принти та візерунки. Наприклад, одними з найбільш популярних моделей в нашому асортименті є оригінальні шапки-вишиванки і моделі з зображенням тризуба.

Навіть в суворі морози і негоду можна виглядати стильно і мужньо. Звертайтеся до консультантів нашого інтернет-бутіка PROSTO Майки, і вони допоможуть вам підібрати найбільш модну чоловічу шапку цього сезону!

Каталог товарів

СТАТТІ ТА ПОРАДИ:

Стильно і тепло: чому негайно варто придбати шапку

З недавніх пір шапки стали невід'ємним атрибутом стильних молодих людей, що  стежать за модою. І не дарма, адже вона не тільки надає зимовому образу якусь завершеність, а й надійно захищає від замерзання та застуди.

Модний принт - яскравий образ в спортзалі

Мода на здорове харчування і спорт зайняла почесне місце в житті багатьох молодих людей. І навіть чоловіки і жінки у віці стали частіше замислюватися над своїм харчуванням і збільшили фізичну активність. Однак спорт - справа не легка, і часто виникає відчуття ліні і апатії. Тренування пропускаються, і здоров'я починає повертатися до свого попереднього хворого стану. Виправити цей ефект допомагає стильний спортивний одяг.

До зустрічі через рік! 30 січня - проводи День Діда Мороза і Снігуроньки.

Новорічні свята у нас прийнято відзначати з розмахом.

Про рибака і рибку. Оригінальні подарунки для рибалок

Кожен знає, що для справжнього рибалки зима і холодна погода не перешкода для улюбленої справи. Любителі половити рибку знаходять особливий шарм в свердлінні ополонці і витяганні риби з студеної води.

Всі статті та поради →

МИ ОБІЦЯЄМО:

100% Гарантія

100% гарантія на весь наш товар

Швидка доставка

Швидка доставка по всій Україні - від 2-х днів

Висока якість

Висока якість

усього представленого на сайті текстилю

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА РОЗСИЛКУ
Приймаємо до оплати
© 2007 - 2024 Інтернет магазин футболок на замовлення "Просто Майки"