Контакти
Кошик

Модні чоловічі шапки - що і як носити в сезоні 2016-2017

29 грудня 2016
Оцініть статтю:
(0 голосів)

Зима вступає в свої законні права і несе з собою колючий вітер і тріскучий мороз.

Навіть представники сильної половини людства в таку непривітну погоду потребують надійного захисту від переохолодження і негоди. Допомагають їм у цьому теплі чоловічі шапки. Переваги цих зігріваючих головних уборів, а також їх найбільш популярні моделі нинішнього осінньо-зимового сезону вивчимо більш детально.

Необхідність теплої  шапки в чоловічому гардеробі

На жаль, далеко не всі сучасні чоловіки наважуються приміряти навіть в саму негоду цей необхідний предмет гардероба. Цілком даремно! Правильно підібрана шапка підходить до будь-якого стилю одягу і дозволяє своєму власникові завжди виглядати модно і стильно.

До того ж,  цей аксесуар має чимало додаткових переваг.

  • Прийнятна ціна - вартість в'язаної чоловічої шапки в нашому онлайн-бутику вас приємно здивує.
  • Практичність - такий головний убір не мнеться в процесі експлуатації, не змінює з часом свою форму і дуже компактний.
  • Універсальність - вдало підібрана за кольором і моделлю тепла шапка є відмінним доповненням до будь-якого обраного стилю одягу.

Які чоловічі шапки модні в 2017 році

Як відзначають стилісти, найбільш актуальними в наступаючому сезоні є шапки з акрилу і вовни. Особливо популярна зараз серед споживачів шерсть овець-мериносів. Вона приємна до шкіри, а також відмінно зберігає тепло і відводить вологу. Вироби з вовни мериносів естетично привабливі і дуже зносостійкі.

Найбільш популярними серед чоловіків є зараз такі моделі.

  • Чоловіча шапка біні. Це проста, але в той же час стильна шапочка виглядає дуже оригінально. Вона бездоганно підходить практично до будь-якої  форми  одягу і може бути виконана в різних варіантах: гладкою або рельєфною в'язкою, з відворотом і без. Врахуйте також, що цей головний убір є моделлю унісекс. Тобто в разі необхідності його може приміряти і ваша друга половинка.

Зверніть увагу, що носити шапку біні слід по-особливому, трохи зсунувши і злегка відкривши вуха. Взагалі в цьому сезоні зі способом носіння головних уборів дизайнери рекомендують всіляко експериментувати, недбало зсовувати їх на бік, на лоб або на потилицю. Носити шапки рівно і акуратно вже не модно, повірте!

  • Шапки круглої форми цієї зими також дуже затребувані. Вони повинні бути лаконічними і без особливих «наворотів», дозволяється хіба що присутність невеликої нашивки (це може бути лейб компанії-виробника або прапор своєї країни).
  • Об'ємні чоловічі шапки сьогодні також в моді! Врахуйте лише, що їх «розмірність» повинна досягатися не за рахунок товстої пряжі і товщини нитки, а завдяки багатошаровості виробу. Якщо вам до лиця такі форми головних уборів, рекомендуємо звернути увагу, наприклад, на теплу двошарову в'язану шапку з акрилу з флісовою підкладкою. У ній навіть самий тріскучий мороз буде абсолютно не страшний!
  • Для тих, хто роздумує, який узор актуальний для чоловічої шапки, повідомляємо - тут продовжує утримувати лідерство стара добра гумка. Є така трендова модель і в нашому каталозі товарів, причому відразу в двох кольорах: чорному і білому. Вибирайте найбільш вам відповідний!
  • До речі, шанувальників всіляких шапок-вушанок поспішаємо порадувати, що улюблені моделі продовжують також триматися на піку моди в цьому осінньо-зимовому сезоні.

Які забарвлення актуальні в 2016 році для чоловічих в'язаних шапок

Якщо раніше купити чоловічу в'язану шапку можна було лише в строгому чорному і темно-синьому забарвленні, то в останні роки ситуація кардинально змінилася. Зараз в тренді практично вся гамма кольорів: бежеві і графітові, жовті та оливкові, сливові і вишнево-червоні, шоколадні і гірчичні відтінки. Як бачите, прийдешня зима обіцяє бути вельми яскравою і позитивною з такими модними колірними тенденціями.

Малюнки на чоловічих трикотажних шапках в цьому сезоні практично відсутні. Можливі лише геометричні або рослинні скромні абстракції, а також дуже актуальні серед справжніх патріотів України національні принти та візерунки. Наприклад, одними з найбільш популярних моделей в нашому асортименті є оригінальні шапки-вишиванки і моделі з зображенням тризуба.

Навіть в суворі морози і негоду можна виглядати стильно і мужньо. Звертайтеся до консультантів нашого інтернет-бутіка PROSTO Майки, і вони допоможуть вам підібрати найбільш модну чоловічу шапку цього сезону!

Каталог товарів

СТАТТІ ТА ПОРАДИ:

ТОП 5 подарунків до Дня Святого Валентина для нього.

До Дня Святого Валентина залишилося зовсім небагато часу, і всім жінкам пора задуматися над тим, який же подарунок вибрати коханому.

Чим порадувати дітей і дорослих в День Святого Миколая

Час різдвяних чудес для великих і маленьких жителів планети починається в світле свято - День Святого Миколая.

На ранок свята, у тих дітей, хто вів себе добре, під подушкою магічним чином з'являються солодощі та подарунки. Кожен отримує те, про що мріяв протягом всього року. Ми пропонуємо вам свій список речей, які не відмовився б отримати в подарунок будь-який член вашої родини.

Дякуємо рідним і близьким в Міжнародний день «Спасибі».

Одним з найбільш теплих і наповнених щирою вдячністю днів в році є 11 січня.

Улюбленим батькам тільки краще: тішимо близьких якісним одягом

З самого нашого народження батьки прагнуть дати нам все найкраще: корисну їжу, якісний одяг, гарну освіту. Коли ми стаємо дорослими, приходить наша черга піклуватися про близьких людей, і ми також хочемо дарувати батькам радість і користь. Якісний одяг з натуральної бавовни здатний порадувати всіх без винятку, а яскравий принт принесе додаткові посмішки і слова подяки.

Всі статті та поради →

МИ ОБІЦЯЄМО:

100% Гарантія

100% гарантія на весь наш товар

Швидка доставка

Швидка доставка по всій Україні - від 2-х днів

Висока якість

Висока якість

усього представленого на сайті текстилю

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА РОЗСИЛКУ
Приймаємо до оплати
© 2007 - 2024 Інтернет магазин футболок на замовлення "Просто Майки"